logologologologo
  • ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
  • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΕΦ
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
✕

Ο ΑΣ Μυλοποτάμου στην Foodexpo 2019

  • Home
  • ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ο ΑΣ Μυλοποτάμου στην Foodexpo 2019
Βασικές προτεραιότητες για τον ΑΣ Μυλοποτάμου η ασφάλεια και η ιχνηλασιμότητα του ελαιολάδου ΑΤΑΛΗ
14 Μαρτίου, 2019
Γενική οδηγία άρδευσης No 1
22 Μαρτίου, 2019
20 Μαρτίου, 2019

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΑΣ Μυλοποτάμου στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της νοτιοανατολικής Ευρώπης “Food Expo”, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου.

Ο Συνεταιρισμός μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης τα περίφημα προϊόντα μας στα οποία περιλαμβάνονται

το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με την εμπορική επωνυμία ΑΤΑΛΗ που παράγεται στην περιοχή του Βόρειου Μυλοποτάμου

την ΠΟΠ Γραβιέρα Κρήτης

τα υπόλοιπα τυριά μας (ανθότυρο, ξινομυζήθρα κλπ) που παράγονται αξιοποιώντας το αγνό κρητικό γάλα από επιλεγμένα ζώα ελευθέρας βοσκής των παραγωγών μας

Η συμμετοχή του ΑΣ Μυλοποτάμου πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης την οποία και ευχαριστούμε.

Share
0
admin
admin

Related posts

21 Ιουνίου, 2022

Εφαρμογή Προγράμματος Κατάρτισης Παραγωγών


Read more
14 Ιουνίου, 2022

Πρόσκληση σε εκπαιδευτικό σεμινάριο


Read more
10 Ιουνίου, 2022

Δελτίο γεωργικής προειδοποίησης για την ελιά


Read more

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. και την Ελλάδα Καν.(ΕΚ) 611/2014 και 615/2014, Δράση ΣΤ.ΙΙ.1. του εγκεκριμένου προγράμματος με την υπ’ αριθ. 1802/36612/31.03.2015 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Α.Σ Μυλοποτάμου 2020-2021